Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

GoDEX

Производител: GoDEX Референтен номер: 563
Лесен за употреба, компактен и надежден баркод принтер. Перфектен за печат на самозалепващи и несамозалепващи етикети за търговията на дребно, гривни за болница и all inclusive гривни, както и други малки, временни приложения за етикетиране. Лесен и икономичен термодиректен принтер с ширина на ..
632,40 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1542
Лесен за употреба, компактен и надежден баркод принтер. Перфектен за печат на самозалепващи и несамозалепващи етикети за търговията на дребно, гривни за болница и all inclusive гривни, както и други малки, временни приложения за етикетиране.• Лесен и икономичен термодиректен принтер с ширина на печа..
519,60 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1370
Портативен принтер с дълготрайна литиево-йонна батерия.  Печата върху различни видове етикети или непрекъсната хартия. Механизъм за печат и отлепване на етикети с ширина 1.5"~3" (38 – 76мм).  Широката ролка с етикети е подходяща за повече приложения.Спецификации на английски езикГаран..
988,80 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 985
Системата за етикетиране представлява принтер за печат на самозалепващи се етикети за епруветки с 1D или 2D баркод и апликатор за залепване на етикетите върху тях.На етикетите може да бъде отпечатана информация за идентификация на пациента и лабораторната проба.Етикетиращата система намира приложени..
6982,80 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1350
Лесен за употреба, компактен и надежден баркод принтер. Перфектен за печат на самозалепващи и несамозалепващи етикети за търговията на дребно, гривни за болница и all inclusive гривни, както и други малки, временни приложения за етикетиране.• Лесен и икономичен термодиректен принтер с ширина на печа..
628,80 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1543
Промо!Икономичен 4-инчов настолен принтер за термотрансферен печат на баркод етикетиПринтерът е подходящ за печат на товарителници.Интерфейси: Ethernet, сериен и USB портВисока ефективност при печат на големи количестваБезплатен софтуер за дизайн на етикети GoLabel / QLabel за лесен печатРезолюция н..
528,00 лв. 645,60 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1366
Среден клас индустриален баркод принтер с разширена функционалност за множество приложения. Изцяло метален механизъм и центрирана лята метална база прави серията принтери EZ2250i перфектна за приложения с големи обеми. Цветен TFT LCD и операционен панел за лесна и интуитивна работа; USB хо..
2012,40 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1969
Индустриален баркод принтер за печат на етикети с висока производителностРезолюция на печат - 203 dpi Скорост на печат - 152 mm/secМетод на печат - термодиректен и термотрансференСпецификации на английски език 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯГаранцията не се отнася за термоглавите и гумения валяк...
1598,40 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1367
Среден клас индустриален баркод принтер с разширена функционалност за множество приложения. Изцяло метален механизъм и центрирана лята метална база прави серията принтери EZ2250i перфектна за приложения с големи обеми.Цветен TFT LCD и операционен панел за лесна и интуитивна работа;USB хост за разшир..
2251,20 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1970
Индустриален баркод принтер за печат на етикети с висока производителностРезолюция на печат - 300 dpi Скорост на печат - 102 mm/secМетод на печат - термодиректен и термотрансференСпецификация на английски език5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯГаранцията не се отнася за термоглавите и гумения валяк...
1784,40 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1360
Може да използвате баркод принтера  G330 при необходимост от термотрансферен печат на  баркод етикети – от къси до средноголеми тиражи•     стандартно оборудван с Ethernet, сериен и  USB порт;•     използва стандартни етикети и термоленти;•     висока ефе..
1072,80 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1351
Малкият принтер RT230 е перфектният избор за принтер, в случай че мястото е тясно и цената е от значение.    Компактен размер и уникален индустриален дизайн;    Модерният дизайн „clam-shell” улеснява зареждането на етикети;    Ethernet, сериен и USB портове са стандартн..
664,80 лв.
1 - 12 / общо 24