Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Баркод скенери

Производител: Datalogic Референтен номер: 891
Технически показатели: ръчно-стационарен, Linear Imager технология на сканиране, 400 сканирания/сек. Datalogic „Green spot“ патентована технология за обратна връзка с оператора. Широк ъгъл на сканиране. Бързо и акуратно прочитане на всички 1D баркодове, включително и GS1 DataBar™, GS1 DataBar Stacke..
198,00 лв.
Производител: Datalogic Референтен номер: 1973
Безжичният баркод четец DATALOGIC GRYPHON 4100-HC e мощен ръчен 1D имиджър, специално предназначен за приложения в здравеопазването – болници, лаборатории, аптеки и др.Корпусът на скенера е устойчив на почистване със силни дезинфектанти.Четецът притежава патентованата технология на DATALOGIC - Green..
527,94 лв.
Производител: Datalogic Референтен номер: 1069
Heron HD3100 е модел, създаден да осигури ефективност при сканиране, така че може да чете на разстояние до 60 см от баркода. В същото време с този модел ще се възползвате от специалната технология GreenSpot, която ви информира на зелена светлина, когато сканирането приключи, в случай, че т..
650,20 лв.
Производител: Datalogic Референтен номер: 1976
Баркод скенерът Gryphon I GD4100 осигурява максимално добри резултати при четене, което го прави най-доброто решение за всеки пазар. Четецът намира приложение както в търговията на дребно, така и в леката промишленост. Изключителната гъвкавост на серията скенери Gryphon I съчетава най-ефективните и ..
437,22 лв.
Производител: Datalogic Референтен номер: 1977
Линейният имиджър Gryphon I GM4100 е високопроизводителен безжичен скенер. Този здрав ръчен скенер е особено подходящ за приложения в търговията на дребно и леката промишленост, тъй като предлага неограничена мобилност и гарантира ефективно и продуктивно баркод сканиране.Оборудван със същите специфи..
1033,20 лв.
Производител: Datalogic Референтен номер: 1978
Баркод скенерът Gryphon I GBT4400 2D е мощен и универсален безжичен 2D четец, оборудван с технологията на Datalogic „Motionix” за разпознаване на движенията, която му дава възможност за автоматично превключване между ръчен и настолен режим. Системата за отчетливо осветяване на целта и патентованата ..
1732,50 лв.
Производител: Datalogic Референтен номер: 1979
Баркод скенерът QuickScan™ QM2400 2D е идеално безжично решение за множество  приложения за събиране на данни като покупки на POS терминал, инвентаризация, проверка на цена.  Четецът намира приложение и при системи за контрол на достъпа в изложби, търговски изложения и други подобни събити..
1084,55 лв.
1 - 7 / общо 7