Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Плащане и доставка

      Условия и начини за плащане

     След получаване на поръчка от клиент се извършва проверка за валидността й. Клиента се задължава да посочи точен и валиден телефон и адрес за доставка, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, да осигури достъп и възможност за получаване на стоката, да получи вещта.    
   Фирма "Бонел консулт" ЕООД предлага извършване на плащане чрез наложен платеж и на лизинг чрез Уникредит. При "наложен платеж", плащането се извършва след доставка на стоката. Всички поръчки с начин на плащане наложен платеж, ще бъдат изпълнявани от куриерска фирма Спиди. Вместо фискален бон, ще получавате документ за пощенски паричен превод предоставен от куриера. Същият трябва да се прикрепя към получената фактура. При лизинг с Уникредит трябва да кандидатствате и след като получите одобрение, а ние получим плащане от Уникредит, стоката ще Ви бъде доставена с куриерска фирма Спиди.


    Условия за доставка

    Поръчаната стока се доставя с куриерска фирма СПИДИ на посочения от Вас адрес или офис на куриер. Цената за доставка на всяка пратка е различна. Наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждаване наличността на стоката и за уточняване цената на доставката, която ще се начисли към стойността на поръчката. Доставки се извършват до 72 часа (3 работни дни) на посоченият адрес при условие, че адресът е актуален, а поръчката е потвърдена. Продавачът извършва доставката на стоките само на територията на Република България.
    Всички поръчки получени след 15.00 часа, се обработват на следващия ден, а поръчки направени в петък следобед, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. 
    Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на стоката в регламентирания срок, поръчката се счита за невалидна и "Бонел консултЕООД  се освобождава от задължението да извърши доставката.
    В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на посочения адрес, той поема за своя сметка допълнителните разходи по доставката.