Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

DTM Print

Производител: DTM Print Референтен номер: 991
Със системата на DTM FX510e за фолиен печат можете да добавите блестящи метализирани златни, сребърни, сини или червени  отблясъци върху Вашите предварително напечатани или бели етикети.Системата може да поставя и прозрачно фолио върху етикетите.Процесът е 100% цифров, така че може да се отпеча..
1170,00 лв.
Производител: DTM Print Референтен номер: 992
Принтерът на PRIMERA LX600e  e компактен и лек настолен принтер за печат на висококачествени цветни самозалепващи и несамозалепващи етикети, с резолюция 4800 dpi. Напечатаните етикети могат да съдържат снимки, графики, илюстрации, текст и дори баркодове с висока резолюция и 2D баркодове.Печатай..
5385,60 лв.
Производител: DTM Print Референтен номер: 993
Термопринтер за фолиен печат DTM FX810e от индустриален клас, подходящ за широко форматни етикети (ширина до 200 mm)С принтера можете да добавите искрящи ефекти към Вашите предварително отпечатани или бели етикети, както и да отпечатате метализирани златни, сребърни, сини и червени отблясъци.Специфи..
5151,60 лв.
Производител: DTM Print Референтен номер: 994
Принтер за печат на висококачествени цветни етикети и тагове - ваучери, талони, разписки с добавена стойност, идентификационни етикети със снимки, баджове за посетители, стикери за цени и промоции, самозалепващи етикети, термосвиваеми етикети (слийв), подаръчни панделки или етикети за картони и кути..
5151,60 лв.
Производител: DTM Print Референтен номер: 997
С компактната система за довършителни операции LF140e можете лесно, бързо и икономично сами да извършвате довършителни операции по Вашите етикети. С нея можете едновременно да развивате предварително отпечатаните етикети, да ги ламинирате, да ги изрязвате дигитално по контур, да премахвате мрежата о..
46927,20 лв.
Принтер за печат върху хранителни изделия, с ядливо мастило Принтер за печат върху хранителни изделия, с ядливо мастило
С поръчка
Производител: DTM Print Референтен номер: 1565
Сладкарски принтер EDDIE на DTM Print за цветен печат директно върху бисквитки и други хранителни продукти. С принтера можете бързо и лесно да печатате пълноцветни изображения, лога и текст върху широка гама от сладкарски изделия.Сертификати за безопасност на храните: Специализиран за печат върху хр..
7029,60 лв.
Принтер за цветни етикети DTM Print LX3000e
С поръчка
Производител: DTM Print Референтен номер: 1566
Принтерът за цветни етикети LX3000e се отличава с иновативна система за мастило с резервоар Big Ink™ и лесно сменяема печатаща глава. Моделът осигурява най-ниските разходи за печат на етикети.Висока скорост на печатВисоко качество на печат с резолюция 4800dpi Индивидуални резервоари за мастилоВ..
8202,00 лв.
1 - 7 / общо 7