Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Цветни принтери за етикети

Цветните принтери за етикети са гъвкаво решение за пълноцветен печат на етикети с висока разделителна способност, отлична плътност и добра скорост на печат. В зависимост от специфичното приложение устройствата могат да имат много висока производителност, ниски разходи за печат на етикети, индустриална здравина на корпуса, вграден нож за рязане на етикети и други допълнителни опции.

Принтерите за цветни етикети се използват в много индустрии:

- Хранително-вкусовата промишленост;

- Производството;

- Химическата промишленост;

- Здравеопазването;

- Козметиката и др.


Принтерите за цветни етикети Primera:

- Отпечатват перфектни пълноцветни етикети;

- Използват най-новата мастилено-струйна или лазерна технология за печат на етикети;

- Имат висока резолюция (4800 dpi) на печат;

- Подходящи са за печат на къси серии висококачествени етикети;

- Нямат разходи за клишета;

- Нямат изискване за минимален брой етикети.

Производител: DTM Print Референтен номер: 991
Със системата на DTM FX510e за фолиен печат можете да добавите блестящи метализирани златни, сребърни, сини или червени  отблясъци върху Вашите предварително напечатани или бели етикети.Системата може да поставя и прозрачно фолио върху етикетите.Процесът е 100% цифров, така че може да се отпеча..
1170,00 лв.
Производител: Primera Референтен номер: 1863
Принтер за печат на цветни етикети с вградено автоматично щанцоване – едновременно печата и изрязва персонализирани етикети с професионално качество и резолюция до 4800 dpi.С принтера за цветни етикети LX610e Pro можете да отпечатате и изрежете персонализирани етикети с всякаква форма и размер - вси..
7498,80 лв.
Производител: Primera Референтен номер: 1967
РАЗПРОДАЖБА!Нова система на Примера  FX400e - система за фолиен печатЧрез нея можете да добавите блестящи метализирани златни и сребърни  отблясъци върху Вашите предварително напечатани етикети. Това е бързо и лесно с новата система на Примера FX400e за фолиен печат.FX400e е допълнителен а..
1432,80 лв. 2040,00 лв.
Производител: DTM Print Референтен номер: 992
Принтерът на PRIMERA LX600e  e компактен и лек настолен принтер за печат на висококачествени цветни самозалепващи и несамозалепващи етикети, с резолюция 4800 dpi. Напечатаните етикети могат да съдържат снимки, графики, илюстрации, текст и дори баркодове с висока резолюция и 2D баркодове.Печатай..
5385,60 лв.
Производител: DTM Print Референтен номер: 993
Термопринтер за фолиен печат DTM FX810e от индустриален клас, подходящ за широко форматни етикети (ширина до 200 mm)С принтера можете да добавите искрящи ефекти към Вашите предварително отпечатани или бели етикети, както и да отпечатате метализирани златни, сребърни, сини и червени отблясъци.Специфи..
5151,60 лв.
Производител: DTM Print Референтен номер: 994
Принтер за печат на висококачествени цветни етикети и тагове - ваучери, талони, разписки с добавена стойност, идентификационни етикети със снимки, баджове за посетители, стикери за цени и промоции, самозалепващи етикети, термосвиваеми етикети (слийв), подаръчни панделки или етикети за картони и кути..
5151,60 лв.
Цветен принтер за етикети PRIMERA LX910e
С поръчка
Производител: Primera Референтен номер: 1966
LX910e е най-бързият настолен принтер с най-високо качество на печат на цветни самозалепващи и несамозалепващи етикети, разработван някога от Primera. От гледна точка на размер и дизайн, принтерът LX910e е базиран на дългогодишния бестселър на Primera LX900e, но сега е подобрен с някои нови функции ..
6686,40 лв.
Принтер за печат върху хранителни изделия, с ядливо мастило Принтер за печат върху хранителни изделия, с ядливо мастило
С поръчка
Производител: DTM Print Референтен номер: 1565
Сладкарски принтер EDDIE на DTM Print за цветен печат директно върху бисквитки и други хранителни продукти. С принтера можете бързо и лесно да печатате пълноцветни изображения, лога и текст върху широка гама от сладкарски изделия.Сертификати за безопасност на храните: Специализиран за печат върху хр..
7029,60 лв.
Принтер за цветни етикети DTM Print LX3000e
С поръчка
Производител: DTM Print Референтен номер: 1566
Принтерът за цветни етикети LX3000e се отличава с иновативна система за мастило с резервоар Big Ink™ и лесно сменяема печатаща глава. Моделът осигурява най-ниските разходи за печат на етикети.Висока скорост на печатВисоко качество на печат с резолюция 4800dpi Индивидуални резервоари за мастилоВ..
8202,00 лв.
1 - 9 / общо 9