Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Принтери за здравеопазването

Предлагаме принтери за етикети, баркод четци и мобилни терминали, подходящи за приложение в сферата на здравеопазването – болници, лаборатории, медицински клиники, фармация, аптеки и др.
Тези продукти се използват в здравната индустрия с цел подобряване качеството на грижите за пациентите и намаляване на грешките.
 
Подходящи са за:
печат на баркод етикети за лабораторни проби, лекарства и др.;
  • печат на гривни/ ленти за идентификация на пациенти в болници;
  • печат на етикети за фармацевтиката;
  • идентификация на клинични проби

Производител: Primera Референтен номер: 984
Принтерът е предназначен за цветен печат директно върху лабораторните стъкла за по-ефикасно и точно обработване на пробите.Отпечатъкът е малък и компактен – идеален за лаборатории, извършващи цитологични и други изследвания.Принтер на Primera Принтер Signature Slide може значително да повиши ефектив..
9672,00 лв. 13824,00 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 985
Системата за етикетиране представлява принтер за печат на самозалепващи се етикети за епруветки с 1D или 2D баркод и апликатор за залепване на етикетите върху тях.На етикетите може да бъде отпечатана информация за идентификация на пациента и лабораторната проба.Етикетиращата система намира приложени..
6982,80 лв.
Производител: TSC Референтен номер: 602
Настолен баркод принтер за печат на етикетиПринтерът намира приложение в сектора на здравеопазването.Подходящ е за медицинските заведения за отпечатване на етикети и гривни/ ленти за идентификация на пациенти.Стандартна конфигурация:8MB SDRAM, 4MB Flash,LCD, Ethernet, USB 2.0,MicroSD слот за картаТе..
961,20 лв.
Производител: ZEBRA Референтен номер: 1958
Термотрансферен принтер за етикети, подходящ за използване  в здравеопазването - лаборатории, медицински заведения и др.Корпус, устойчив на ежедневно почистване с дезинфектанти;Максимална скорост на печат: 152 mm/sec.;Резолюция на печат: 203 dpi;BluetoothСпецификации на английски езикЦЕНАТА Е В..
1917,60 лв.
1 - 4 / общо 4