Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Принтери - всички

Производител: CITIZEN Референтен номер: 1862
Мобилен принтер за линеен термопечат с вграден BT модул.Портативният принтерът е подходящ за печат на разписки и билети.Използва се за разнообразни мобилни търговски дейности като логистични и куриeрски услуги, разносна търговия, отчети и др...
444,00 лв. 912,00 лв.
Производител: FUJITSU Референтен номер: 959
Модерен дизайн, с функционалности регулиращи консумацията на хартия. С големия размер термохартия е подходящ за постоянно натоварени обекти. Може да бъде поставен хоризонтално и вертикално, според нуждите на потребителя. Разстоянието между буквите и размера на шрифта може да се регулира, което води ..
436,54 лв.
Производител: TREMOL Референтен номер: 957
Икономичен вариант, с възможност за отпечатване на баркод. Бърз и безшумен принтерен механизъм.ХарактеристикиКлавиатура: 1 бутон за управление, светлинна индикация за готовност, обща грешка, край хартияПринтер: Easy Load Line Thermal                  &nbs..
168,00 лв.
Производител: TREMOL Референтен номер: 958
Бюджетно решение за различни сфери на дейност, с висока скорост на печат и богат набор от интерфейси.ХарактеристикиKлавиатура: 1 бутон за управление, 3 индикатора за готовност, грешка и ниво на батериятаПринтер: Easy Load Direct thermal 250 mm/s               ..
268,80 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 563
Лесен за употреба, компактен и надежден баркод принтер. Перфектен за печат на самозалепващи и несамозалепващи етикети за търговията на дребно, гривни за болница и all inclusive гривни, както и други малки, временни приложения за етикетиране. Лесен и икономичен термодиректен принтер с ширина на ..
632,40 лв.
Производител: GoDEX Референтен номер: 1542
Лесен за употреба, компактен и надежден баркод принтер. Перфектен за печат на самозалепващи и несамозалепващи етикети за търговията на дребно, гривни за болница и all inclusive гривни, както и други малки, временни приложения за етикетиране.• Лесен и икономичен термодиректен принтер с ширина на печа..
519,60 лв.
Производител: TSC Референтен номер: 605
Стандартна конфигурация:8MB SDRAM, 4MB Flash,RS-232, USB 2.0,Слот за SD карта,LCD дисплей Консумативи: самозалепващи етикети на ролка, термотрансферни ленти Спецификации на английски езикГаранция: 2 год.  ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА...
1784,88 лв.
Производител: ZEBRA Референтен номер: 1892
Индустриален етикетен принтер Zebra ZT230 с компактна конструкция, проектиран за отлична гъвкавост и възвръщаемост на инвестицията. Той предлага лесна настройка, интуитивна работа и лесно обслужване и поддръжка.Zebra ZT230 е подходящ за печат на етикети за складове, логистика и производство. Той мож..
2829,60 лв.
Референтен номер: 987
Характеристики на принтера:Едностранен печат върху пластмасови картиМонохромен печатКапацитет на едно зареждане с карти – 25 брояСвързаност – USBКомпактен и лесен за употребаПечата ценови етикет за 15 секундиГаранция – 1 годинаКонсумативиБяла лента за 500 отпечатъка100 черни карти във формат на кред..
1524,00 лв.
Принтер за билети за паркинг PP54-EVO
С поръчка
Производител: CUSTOM Референтен номер: 1003
Принтер за печат на баркод билети за контрол на достъпаПодходящ за паркинг и транспортни системи..
0,00 лв.
Принтер за етикети CITIZEN CL-H300SV с антибактериален корпус
По запитване
Производител: CITIZEN Референтен номер: 1861
Ново!Citizen CL-H300SV е най-добрият етикетен принтер със защитен антибактериален корпус, който може да се почиства с препарати и дезинфектанти.Брандиран с марката на SIAA, CL-H300SV отговаря на стандарта ISO 22196, който измерва антибактериалната активност върху пластмасови и други повърхности.Прин..
0,00 лв.
Производител: Primera Референтен номер: 984
Принтерът е предназначен за цветен печат директно върху лабораторните стъкла за по-ефикасно и точно обработване на пробите.Отпечатъкът е малък и компактен – идеален за лаборатории, извършващи цитологични и други изследвания.Принтер на Primera Принтер Signature Slide може значително да повиши ефектив..
9672,00 лв. 13824,00 лв.
1 - 12 / общо 80