Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Портативен принтер CITIZEN PD24

Портативен принтер CITIZEN PD24
Портативен принтер CITIZEN PD24
Портативен принтер CITIZEN PD24
-14 %
Портативен принтер CITIZEN PD24
Портативен принтер CITIZEN PD24
Портативен принтер CITIZEN PD24
Портативен принтер CITIZEN PD24
Принтерът Citizen's PD24 е следващата генерация стилни износоустойчови портативни принтери. Независимо от това дали печатате документи за клиенти,  опаковъчни листи за продукти  или други документи изпращани от PDA устройството,  PD24 е идеалният принтер. Благодарение на лесната за ползване система за зареждане с хартия "drop-in" се пести време. Просто носителят се слага в държача на ролката с хартия и капакът се затваря.

Интерфейси
Принтерът PD24 се характеризира с богат набор от интерфейси. Всички принтери включват  IrDA (infra-red), USB и RS232C серийни интерфейси като стандартни. Bluetooth® безжичният интерфейс е фабрично инсталиран в този най-популярен модел.
Бърз и тих
Високоскоростната термоглава на PD24 позволява печат със скорост до 2 инча в секунда. С други думи, принтерът може да напечата 8-инчов документ за 4 секунди при изключително ниско ниво на шум.
Лесен за ползване
Както при всички принтери на Citizen, още в първоначалната концепция е заложено на  лесната употреба на принтера. Със системата за зареждане ”clamshell” механизъм и с  VuePrint™ менюто за бърза конфигурация, PD24 е лесен за настройки и ползване.    
Захранване
Принтерът PD24 може да работи с различни видове захранвания. Като стандарт се използва лесната за смяна вътрешни литиево йонни батерии, като в стандартния пакет е включен AC адаптор, който захранва принтера, и зарежда батериите. Допълнително можете да ползвате  външно зарядно с две гнезда за презареждане на батерии.
Мобилна търговия
Ако сте изцяло мобилен потребител, наличен е и адаптор за кола, който Ви позволява да работите и зареждате вашия принтер в движение. Ако искате да монтирате принтера в камион или микробус на долната страна на принтера има две укрепващи позиции за монтиране, които ви позволяват да го монтирате във вашето превозно средство или да използвате рамката на Citizen за монтиране в превозно средство.
Аксесоари и допълнителни опции 
Като допълнителни аксесоари и опции се предлагат колан за носене през рамо, куфарче  и  сериен и USB кабели.
                   
Подходящи приложения за портативния принтер са:          

  •  За мобилна търговия
  •  За приемане на поръчки в ресторант
  •  За потвърждаване на поръчки в сферата на продажбите
  •  В сферата сервиз, ремонт и други инженерингови дейности
  •  Печат на стокови разписки 
  •  Печат на e-mail –и и документи от PDA устройство или лаптоп.
  •  Печат на инструкции.
  •  Застраховки / финансови продажби 
  •  Маркиране на цени на продукти

Спецификации на английски език 

Гаранция на принтера: 2 години


ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА И НЕ ВКЛЮЧВА ИНСТАЛАЦИЯ И ОБУЧЕНИЕ.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: CITIZEN
  • Референтен номер: 1376
1020,00 лв.
1188,00 лв.
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.