Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Самозалепващи етикети

Бонел консулт ЕООД предлага самозалепващи етикети на ролка за идентификация на продуктите в търговията на едро и дребно, хранително-вкусовата промишленост, аптеки и фармация, козметична и парфюмерийна промишленост, транспорт и логистиката, производствени предприятия, ценови етикети, рекламни и фирмени етикети, термоетикети за електронни везни Datecs, Bizerba, CAS, етикети, използвани от куриерските фирми за печат на самозалепващи товарителници  и др.
Предлаганите от нас самозалепващи етикети могат да бъдат изработени от различни видове материали (матови, полугланцови, гланцови, висококачествена трансферна хартия), в комбинация с многообразни лепила на различна основа.
По желание на клиента могат да се изработят самозалепващи етикети с всякаква форма и размер благодарение на модерни технологии и висококачествени материали.
Етикетите могат да бъдат персонализирани спрямо конкретните Ви изисквания и да включват елементи за брандиране, с цел реклама на компанията Ви.
Самозалепващите хартиени етикети представляват комбинация от носеща, силиконизирана хартиена подложка, лепилен слой и лицев материал.
Носещата подложка е една и съща за почти всички видове самозалепващи етикети (хартиени термотрансферни етикети,  хартиени термодиректни етикети, фолийни етикети др.) Това, по което се различават самозалепващите етикети на различните производители, е типът на лицевия материал и видът на лепилния слой.
В зависимост от предназначението на самозалепващите етикети и средата, в която те ще се използват, са разработени лепила, отговарящи на специфичните изисквания на всяко едно приложение. Най-често използваните лепила са на акрилна основа и се характеризират с много широк температурен диапазон на приложение (има специални разработки за температури над 3000C) и са сравнително универсални по отношение на материалите, върху които могат да залепват. За специфични условия от типа на ниски температури (до -400С), висока влажност и замърсеност на продукта се използват така наречените “хот-мелт” лепила. Използват се и лепила с много специфични характеристики като например “отстраняемото” лепило, което не оставя следи и остава изцяло върху етикета, когато той се отлепи от продукта или пък лепило, което позволява многократно залепване и разлепване на етикета. Изборът на подходящо лепило за всяко едно приложение е много важна задача, с цел да се гарантират необходимите лепилни свойства на етикетите, които ще ползвате.
Самозалепващите хартиени етикети могат да осигурят добър баланс между качество и цена за много общи приложения в етикетирането. Самозалепващите хартиени етикети се използват за идентификация на продуктите в  търговията на едро и дребно, хранително вкусовата промишленост, транспорта и логистиката, производствените предприятия, за ценови етикети, за рекламни и фирмени етикети и др.
Самозалепващите хартиени етикети,  които могат да се печатат чрез термотрансферен или термодиректен печат, които от своя страна могат да бъдат предварително напечатани с лого или друга постоянна информация чрез пълноцветен флексо печат.  В зависимост от метода на печат самозалепващите хартиени етикети се делят на термотрансферни и термодиректни. При печат и на двата вида етикети се използва метод, при който чрез пренос на температура, генерирана от така наречената термоглава, се получава необходимото изображение. Термотрансферният печат използва термолента, за да създаде дълготрайно изображение върху широка гама от материали. При термодиректния печат не се използва лента, а изображението се създава директно върху етикета, върху който предварително е нанесен термочувствителен слой.  Термодиректният печат е по-неустойчив на светлина, топлина и износване, което намалява живота на етикетите, напечатани чрез този метод.

Бели термоетикети за електронни везниЕтикетите са подходящи за електронни етикетиращи везни и принтери за термодиректен печат.Брой етикети в ролка - 1300 Брой ролки в 1 кашон - 48Шпула - Ø40 mm (1.5")Минимално количество за поръчка 5 стека по 6 ролки...
5,96 лв. - 7,91 лв.
Бели термоетикети за везни и принтериЕтикетите са подходящи за електронни етикетиращи везни и принтери за термодиректен печат.Брой ролки в 1 кашон - 40Шпула - Ø40 mm (1.5")Минимално количество за поръчка 5 стека по 6 ролки...
4,63 лв. - 6,03 лв.
Бели термоетикети за везни и принтериЕтикетите са подходящи за електронни етикетиращи везни и принтери за термодиректен печат.Брой ролки в 1 кашон - 40Шпула - Ø40 mm (1.5")Минимално количество за поръчка 5 стека по 6 ролки...
7,16 лв. - 9,79 лв.
Бели термоетикети за везни и принтериЕтикетите са подходящи за електронни етикетиращи везни и принтери за термодиректен печат.Брой ролки в 1 кашон - 40Шпула - Ø40 mm (1.5")Минимално количество за поръчка 5 стека по 6 ролки...
6,78 лв. - 9,21 лв.
Бели термоетикети за везни и принтериЕтикетите са подходящи за електронни етикетиращи везни и принтери за термодиректен печат.Брой ролки в 1 кашон - 90Шпула - Ø40 mm (1.5")Етикетът се произвежда с "прорез" между етикетите. В този случай е без значение дали принтера изисква черна марка или не.Ми..
3,12 лв. - 3,77 лв.
Бели термоетикети за везни и принтериЕтикетите са подходящи за електронни етикетиращи везни и принтери за термодиректен печат.Брой ролки в 1 кашон - 70Шпула - Ø1"Етикетът се произвежда с "прорез" между етикетите. В този случай е без значение дали принтера изисква черна марка или не.Минимално ко..
4,25 лв. - 5,47 лв.
Бели термодиректни етикети Етикетите са подходящи за електронни етикетиращи везни и принтери за термодиректен печат.Брой етикети в ролка - 600Брой ролки в 1 кашон - 70Шпула - Ø1"Минимално количество за поръчка 5 стека по 6 ролки...
4,51 лв. - 6,03 лв.
Етикети термо за везни и принтери, Thermal eco, 58x43 mm, 1000 етикета
По запитване
Референтен номер: 1014
Термоетикети Термал Еко - "ботуш"Етикетите са подходящи за електронни етикетиращи везни и принтери за термодиректен печат.Брой етикети в ролка - 1000Брой ролки в 1 кашон - 40Core - Ø40 mm (1.5")..
0,00 лв.
Етикети термо за везни и принтери, THERMAL ECO, 47x36 mm, 1500 етикета
По запитване
Референтен номер: 1016
Бели термоетикети Термал ЕкоЕтикетите са подходящи за електронни етикетиращи везни и принтери за термодиректен печат.Брой етикети в ролка - 1500  Шпула - Ø40 mm (1.5")..
0,00 лв.
Термо етикети за товарителници, THERMAL TOP, 100x90 mm, 500 етикета
По запитване
Референтен номер: 1017
Бели термодиреткни етикети Термал Топ (хартия със защитно покритие) Етикетите се използват за печат на товарителници за малки и големи пратки в офисите на куриерските фирми.Предназначени са за термодиректен печат.Брой етикети в ролка - 500Шпула - Ø40 mm (1,5")Подходящ принтер за печат на товари..
0,00 лв.
Бели самозалепващи етикети на ролка, 30x20 mm, 6000 етикета
По запитване
Референтен номер: 1018
Бели хартиени самозалепващи етикети (стикери), полугланцПодходящи са за печат с термотрансферен принтер за етикети.Размер: 30х20 mmБрой етикети на ред: 1Брой етикети в ролка - 6000Шпула - Ø76 mm..
0,00 лв.
Термо етикети за товарителници, THERMAL ECO, 100x90 mm, 700 етикета
По запитване
Референтен номер: 1019
Бели термодиректни етикети Термал Еко (хартия без защитно покритие)Етикетите се използват за печат на самозалепващи товарителници за малки и големи пратки в офисите на куриерските фирми.Предназначени са за термодиректен печат.Брой етикети в ролка - 700Шпула - Ø40 mm (1,5")Подходящ принтер за печат н..
0,00 лв.
1 - 12 / общо 37