Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

POS монитори

Производител: HP Референтен номер: 1895
Touchscreen монитор HP L6015tm е конструиран така, че да издържа на непрекъснато, натоварено ползване. Неговият стилен и модерен външен вид, съчетан с набор от функции, фокусирани върху търговията на дребно, е атрактивно решение за нуждите на търговски обекти и заведения.Предимствата на HP L6015 са ..
339,90 лв.
Референтен номер: 1896
Touchscreen монитор FEC 15" е конструиран така, че да издържа на непрекъснато, натоварено използване. Неговият стилен, тънък и модерен външен вид, съчетан с набор от функции, фокусирани върху търговията на дребно, е атрактивно решение за нуждите на търговски обекти и заведения.Технически характерист..
339,90 лв.
Производител: DIEBOLD-NIXDORF Референтен номер: 1897
Touchscreen мониторът Diebold Nixdorf BA93 е отлично решение за всички търговски обекти - магазини, ресторанти, кафенета, заведения за бързо хранене и др.Резистивният тъч дисплей е с разделителна способност 1024x768 пиксела. Дизайнът е без безил, което улеснява почистването на екрана. Стандартният м..
548,90 лв.
Производител: WINCOR-NIXDORF Референтен номер: 1898
Wincor Nixdorf BA92 е копмактен тъчскрийн монитор, отлично решение за всички малки търговски обекти. Особено подходящ е за НОН СТОП, малки кафенета и магазинчета, заведения за бързо хранене - там където работното място е позиционирано в ограничено пространство. Wincor Nixdorf BA92 e окомлектова..
207,90 лв.
1 - 4 / общо 4