Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Резинови термотрансферни ленти / Resin

Характеристики:
Резиновите термотрансферни ленти са предназначени за употреба в приложения с много високи изисквания. Изображенията, отпечатани с резинова термолента, имат отлична устойчивост към механично износване, разтворители и химикали, високи температури (3000C), пара, машинно масло, бензин, избелващи вещества и сярна киселина. В зависимост от предназначението и необходимите качества на отпечатъка, резиновите термотрансферни ленти се правят от два, три или повече слоя мастило, като всеки отделен слой подсигурява определено качество на лентата.
Предлаганите от нас резинови термоленти, в комбинация с подходящите етикети, отговарят на всички европейски и световни стандарти за устойчивост.
        
Предназначение:
Резиновите термотрансферни ленти са подходящи за печат върху етикети от полиетилен, полипропилен, полиестер, винил, тафта, сатен и други синтетични материали. Намират приложение в електрониката, електротехниката, тежката индустрия, текстилното производство, автомобилостроенето, градинските центрове, бижутерията и други сфери, в които се изисква висока устойчивост на етикета към различни въздействия.
Резинова лента 80мм х 300 м
По запитване
Референтен номер: 1924
Размер: 80 мм/300 мЦвят: черенМатериал: резиноваПредназначение: подходящи за печат върху етикети от полиетилен, полипропилен, полиестер, винил, тафта, сатен и други синтетични материали Приложение: намират приложение в електрониката, електротехниката, тежката индустрия, текс..
0,00 лв.
Резинова лента 55мм х 300 м
По запитване
Референтен номер: 1925
Размер: 55 мм/300 мЦвят: черенМатериал: резиноваПредназначение: подходящи за печат върху етикети от полиетилен, полипропилен, полиестер, винил, тафта, сатен и други синтетични материали Приложение: намират приложение в електрониката, електротехниката, тежката индус..
0,00 лв.
1 - 2 / общо 2