Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Восъчни термотрансферни ленти /Wax

Характеристики:
Восъчните термотрансферни ленти са най-широко използваният вид ленти. Те са икономични, подходящи за печат при висока скорост и гарантиращи добро качество на печата, но не много добра устойчивост към размазване и надраскване.
Приложими са за печат върху различни видове термотрансферни хартии. Те най-често се използват от принтери с плоски термоглави. С восъчните термоленти може да се печата много добре върху абсорбиращите негланцирани хартии, които имат ниска гладкост,  от около 3.0 µm (PPS 10), а така също и върху полу-гланцови и гланцови хартии.
Восъчните термоленти се отличават с работа при по-ниска температура на главата на принтера, което удължава нейния живот.
Предлагат се в различни цветове: черен, зелен, син, червен и др. Могат да се изработят според конкретното им приложение и изискване за размер, цвят, големина на шпулата и др. Изпрати запитване.                
Предназначение:
Восъчните термотрансферни ленти са подходящи за етикети от общ характер, етикети за складове, транспорт и логистика на стоки, систематизиране на информация, етикети за търговия на дребно, текстилно производство и дрехи.

Размер: 40 мм/360 мЦвят: черенМатериал: восъчнаПредназначение: за печат с термотрансферен принтер на самозалепващи и несамозалепващи етикети, картон, полипропилен, негланцирани, полу-гланцови и гланцови хартии и др. Приложение: хранително-вкусовата промишленност, търговия, логистика, фарма..
12,20 лв. - 25,36 лв.
1 - 1 / общо 1