Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Система за фолиен печат на метализирани златни и сребристи етикети PRIMERA FX400e

Система за фолиен печат на метализирани златни и сребристи етикети PRIMERA FX400e
-30 %
Система за фолиен печат на метализирани златни и сребристи етикети PRIMERA FX400e
РАЗПРОДАЖБА!
Нова система на Примера  FX400e - система за фолиен печат
Чрез нея можете да добавите блестящи метализирани златни и сребърни  отблясъци върху Вашите предварително напечатани етикети. Това е бързо и лесно с новата система на Примера FX400e за фолиен печат.
FX400e е допълнителен аксесоар към който и да е принтер от серията LX. Процесът е 100% цифров, така че можете да отпечатате почти всичко: рамки, графики, шрифтове, фонове и др.
Системата FX400e може да поставя и прозрачно фолио върху етикетите. То позволява да се произвеждат етикети с висока степен на устойчивост към вода, химикали, почистващи разтвори, UV и други тежки фактори на околната среда.
  
Изработваме етикети с блестяща златна и сребристо метализирана декорация!
  
Това е факт: блестящите златни или сребърни отблясъци правят етикетите забележими.  Ето защо топлият печат е популярен в продължение на толкова много години.  Въпреки това, топлият печат има редица недостатъци. Разходите за настройка са големи. Правенето на щанца отнема време. Не можете да промените изображението, без да направите повече разходи. И при него почти винаги минималната серия е от хиляди етикети.
         
Новата система на Примера FX400e за ламиниране с фолио промени всичко това. Сега, Вие можете лесно да добавите блестяща, лъскава рамка, графики, шрифтове, фонове и други към вашите етикети, отпечатани чрез мастиленоструйна технология. Можете да отпечатате толкова етикети, колкото са Ви необходими в дадения момент.
   
Продукти с напечатани етикети чрез системата FX400e
Блестящата златна или сребърна декорация върху етикетите спомага Вашите продукти  да се открояват в търговския обект, помагайки Ви да продавате повече. Тя също така добавя елегантност и лукс, повишавайки стойността на Вашите продукти. 
   
Бърза настройка и работа
От първоначалната настройка до пълната експлоатация, FX400e е лесна за използване. Освен това всичко, от което  се нуждаете, за да започнете да печатате,  се съдържа в кутията. Всяка система FX400e се доставя с:

•NiceLabel® SE Primera Edition софтуер за дизайн на етикети, който съдържа  единствено драйвер за  FX400e


•Една мострена ролка of TuffCoat блестящо металическо златно фолио Metallic Gold Foil


•Два държача с различен диаметри на шпулата

 

•Външен държач за ролки с по-голям диаметър


•Две години гаранция след регистрация на продукта


•FX400e не е задължителен аксесоар към принтерите от серията LX или други мастилено струйни етикетни принтери, но ние Ви го препоръчваме.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Primera
  • Референтен номер: 1967
1432,80 лв.
2040,00 лв.
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.