Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Цифрови детектори за вътрешен монтаж

Производител: PARADOX Референтен номер: 1307
Обемен датчик пасивен инфрачервен : Двойно цифрово автоматично обработване на импулсните сигнали с две нива (APSP). Цифрова настройка на чувствителността. Обхват 10 x 10 m, 90° ъгъл на виждане. Имунитет от животни до 16кг или охрана на зоната директно под детектора.EN 50131; SECURITY GRADE: 2..
16,20 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1308
Патентована цифрова детекция на движение за охранителни системиПатентовано автоматично обработване на импулсните сигнали за работа с алармени системиСофтуер, ползващ алгоритъма Digital SHIELD с възможност за настройване на чувствителносттаОбработване на подаваните сигнали към алармената система с ед..
21,12 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1309
Двойно срещуположно цифрово засичане на елементите на детектораПрипокриваща геометрия на сензорите на цифровият детекторСензор с 4 елементаОбхват: 12м Х 12м; ъгъл на покритие 110°За охрана на помещения с високи изисквания към сигурносттаПатентована цифрова детекция на движениеПатентовано автоматично..
32,86 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1310
За употреба с алармени системи за охрана на помещения с присъствие на животниИзключително надежден датчик за движениеБез фалшиви алармениДвойно оптика (два двойни срещуположни сензора)Не регистрира движението на животни с тегло до 40кgОсигурява изключителна защита срещу засичане на домашни животни, ..
40,60 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1311
Патентовано цифрово засичанеДва двойни срещуположни сензораОбхват 7м на височина 2.4мОбхват 11м на височина 3.7м360° ъгъл на наблюдениеДва режима на работа (адресируем за Digiplex/EVO серия или с нормални релета)..
48,10 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1312
Цифров комбиниран микровълнов/инфрачервен детекторАнтимаскинг функция – детекция на близки до детектора движения (на по-малко от 0.75m / 2.5ft)Регулируем обхват на микровълновия елементДве настройки на auto pulse – за типична среда (нормално) и друга за обекти с висока чувствителност към фалшиви сра..
58,20 лв.
1 - 6 / общо 6