Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Детектори

Производител: PARADOX Референтен номер: 1307
Обемен датчик пасивен инфрачервен : Двойно цифрово автоматично обработване на импулсните сигнали с две нива (APSP). Цифрова настройка на чувствителността. Обхват 10 x 10 m, 90° ъгъл на виждане. Имунитет от животни до 16кг или охрана на зоната директно под детектора.EN 50131; SECURITY GRADE: 2..
16,20 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1308
Патентована цифрова детекция на движение за охранителни системиПатентовано автоматично обработване на импулсните сигнали за работа с алармени системиСофтуер, ползващ алгоритъма Digital SHIELD с възможност за настройване на чувствителносттаОбработване на подаваните сигнали към алармената система с ед..
21,12 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1309
Двойно срещуположно цифрово засичане на елементите на детектораПрипокриваща геометрия на сензорите на цифровият детекторСензор с 4 елементаОбхват: 12м Х 12м; ъгъл на покритие 110°За охрана на помещения с високи изисквания към сигурносттаПатентована цифрова детекция на движениеПатентовано автоматично..
32,86 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1310
За употреба с алармени системи за охрана на помещения с присъствие на животниИзключително надежден датчик за движениеБез фалшиви алармениДвойно оптика (два двойни срещуположни сензора)Не регистрира движението на животни с тегло до 40кgОсигурява изключителна защита срещу засичане на домашни животни, ..
40,60 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1311
Патентовано цифрово засичанеДва двойни срещуположни сензораОбхват 7м на височина 2.4мОбхват 11м на височина 3.7м360° ъгъл на наблюдениеДва режима на работа (адресируем за Digiplex/EVO серия или с нормални релета)..
48,10 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1312
Цифров комбиниран микровълнов/инфрачервен детекторАнтимаскинг функция – детекция на близки до детектора движения (на по-малко от 0.75m / 2.5ft)Регулируем обхват на микровълновия елементДве настройки на auto pulse – за типична среда (нормално) и друга за обекти с висока чувствителност към фалшиви сра..
58,20 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1313
Обемен датчик пасивен инфрачервен - патентовано автоматично обработване на импулсните сигнали, изключително висока защита от радиочестотни и електромагнитни смущения, автоматична температурна компенсация, 110°, 11х11м..
16,20 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1315
Патентовано автоматично обработване на импулсните сигнали и радиочестотни смущения• Металният екран осигурява максимална защита срещу електромагнитни• Сензор с два елемента• Автоматична температурна компенсация• Ключ за защита от външна намеса• Възможност за настройване на лещите (0° или 10°)• Избир..
45,55 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1316
Два режима на работа(адресируем с контролни панели от серията Digiplex EVO или като конвенционален датчик с другите контролни панели)Пълен анализ на звуковия и ултразвуковия диапазон7 цифрови честотни филтъра, цифров усилвател на нивото и оценка на колебанията на честотатаImpact and shock wave analy..
41,00 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1317
NV35M e комбиниран детектор тип завеса за външен монтаж, който има алгоритъм за дискриминация на домашни любимци. NV35M предлага отлично решение за охрана на прозорци и плъзгащи врати, което може да бъде монтирано вътре или навън. Детектора е оптимизиран да дискриминира фалшивите аларми причинени от..
82,60 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1318
NV35MX e комбиниран детектор тип завеса за вътрешен/външен монтаж, който предлагат за първи път в индустрията дискриминация на домашни любимци, когато датчика се монтира навън.NV35MX предлага отлично решение за охрана на прозорци и плъзгащи врати, което може да бъде монтирано вътре или навън. Детект..
102,35 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1319
Paradox SeeTrue™ технология - открива замаскирани движения в среда с висока температура, дори и ако нарушителя използва изолиращи материали за нарушаване работата на PIR датчици, като осигурява минимизиране на фалшивите алармиАктивният Paradox IR антимаскинг следи за намаляване на прозрачността и за..
303,90 лв.
1 - 12 / общо 15