Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Мобилен принтер за етикети TSC Alpha-30L

Мобилен принтер за етикети TSC Alpha-30L
Мобилен принтер за етикети TSC Alpha-30L

Новият мобилен принтер за етикети на TSC Alpha-30L е лесен за употреба, издръжлив и устойчив на падане. Баркод принтерът е следващо поколение интелигентни, усъвършенствани технологични решения за приложения за печат на етикети от индустриален клас.

Резолюция на печат: 203 dpi

Максимална ширина на печат: 72mm

Свързаност: MFi Bluetooth

• Здрава конструкция, способна да издържи многократно падане от 1,0 м и изпускане от 1,8 м или 2,5 м със защитен калъф, IP54 степен на защита от прах и вода

• Безжични комуникационни интерфейси: Поддържа MFi Bluetooth® 5.0 или 802.11 a / b / g / n / ac Wi-Fi с модул Bluetooth® 4.2

• Поддържа макс. 67 мм външен диаметър на ролката с етикети

• Поддържа ширина на етикета до 80 мм

• Вградено отлепващо устройство или модул за печат на етикети без подложка (linerless) за увеличаване на производителността

• Технология TSC Sense Care за наблюдение на състоянието на батерията и печатащата глава

• SOTI Connect и TSC конзола за управление на принтера

 

Усъвършенствана технология TSC Sense Care

Технологията на TSC Sense Care е функция, която може автоматично да сканира и открива изгорели елементи на печатащата глава по време на процеса на печат и да следи състоянието на батерията, за да осигури висока производителност и да намали общите разходи.

 

Непрекъсната мобилност

Alpha-30L и Alpha-40L поддържат MFi Bluetooth® 5.0, който позволява съвместимост с различни платформи. Широколентовият Wi-Fi с бърз роуминг и индустриална сигурност гарантира надеждна безжична работа.

 

Пълен набор аксесоари

Alpha-30L и Alpha-40L предоставят пълна гама аксесоари, които помагат за изпълнението на различни задачи за етикетиране, докато сте в движение. Аксесоарите включват цялостно решение за мотокари, което позволява на потребителите да интегрират мобилните баркод принтери Alpha-30L и Alpha-40L върху мотокар с интуитивни компоненти за монтиране на RAM.

 

Динамично дистанционно управление на принтера

SOTI Connect и TSC Console са платформи, които осигуряват управление на множество задачи, намаляване на разходите за поддръжка и избягване на престоя на критичните за бизнеса устройства.

 

Издръжливост, специфична за индустриалните принтери

Alpha-30L и Alpha-40L са тествани по стандартите MIL-STD-810G за падане и вибрации и могат да издържат на падане от 1,0 м. Те също са тествани на падане от 1,8 м без защитен калъф и 2,5 m със защитен калъф. Мобилните баркод принтери са с клас IP54 на защита от прах и вода.

 

Интегриран софтуерен пакет

TSC предлага софтуерен пакет за интегрирани решения за персонализирано създаване на етикети от различни платформи.

․ Вече се предлага както за потребители на iOS, така и за Android ™

․ OPOS драйвери за POS приложения

․ Съвместим с CPCL и ESC-POS езици за принтери


Спецификации на английски език  • Наличност: В наличност
  • Производител: TSC
  • Референтен номер: 1564
2018,00 лв.
купи на изплащане
12 x 191.80 лв.