Онлайн магазин за компютри, хардуер, офис техника, консумативи, аксесоари

Медицински микроскопи Dino-Lite

 
Микроскопите с приложение в медицината имат характеристики на общите модели Dino-Lite, като вградени LED светлини, също така възможност за съхраняване на изображения и видео на компютър. Това, по което се отличават, е специално проектираните накрайници за всяко приложение, както и наличието на поляризиращ филтър на някои от моделите. Всички микроскопи се захранват посредством USB порт, което ги прави независими от батерии. Съгласно Директива 93/42/EEC, модифицирана 2007/47/EC, всички модели в тази продуктова гама са класифицирани като Медицински изделия от клас 1.
Страница 1 от 3
  
Отоскоп базов модел

Отоскоп базов модел

Медицинският микроскоп EarScope Basic е базов модел за отоскопия. Има 640x480 резолюция, 20-30х увеличение и е класифициран като медицинско изделие от клас 1.
490,40 лв.
 
TrichoScope базов модел

TrichoScope базов модел

Медицинският микроскоп TrichoScope Basic (MEDL3H) е чудесен инструмент за оглед на скалпа на човек и за анализ на косата, например за научни изследвания при загуба на коса.
662,90 лв.
 
Медицински микроскоп TRICHOSCOPE

Медицински микроскоп TRICHOSCOPE

Медицинският микроскоп TrichoScope (MEDL4HMA) е чудесен инструмент за оглед на скалпа на човек и за анализ на косата, например за научни изследвания при загуба на коса. 
736,85 лв.
 
Капиляроскоп 500

Капиляроскоп 500

Капиляроскопът CapillaryScope 500 е предназначен за инспекция на капилярните съдове. Има 1.3 мегапиксела резолюция, 500 пъти увеличение и е класифициран като медицинско изделие от клас 1.
860,05 лв.
 
Дерматоскоп Dino-lite MEDL4DW

Дерматоскоп Dino-lite MEDL4DW

Дерматоскопът DermaScope Polarizer притежава 1.3-мегапикселова резолюция, универсалност поради сменяеми накрайници, 10-50х увеличение и поляризатор анти-рефлекторен. Класифициран като медицинско изделие от клас 1.
1155,80 лв.
 
1 2 3 »» »»
Всички цени са с включен 20% ДДС.

ПРОМОЦИЯ

Софтуер за управление на търговски обекти - Store

Alpha

Avery Berkel

CITIZEN

Checkpoint

Datalogic

METO

POS Tuning

SES - Store Electronic Systems

TREMOL