Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Етикетен баркод принтер Zebra ZM400

Етикетен баркод принтер Zebra ZM400
Етикетен баркод принтер Zebra ZM400
Баркод принтерът ZM400 печата самозалепващи етикети, несамозалепващи етикети или билети с ширина до 114 mm, чрез използване на термодиректна или термотрансферна  технология. При необходимост печатa дори етикети с дължина 991mm. Скоростта от 254 mm в секунда (с резолюция 8 dots/mm (203 dpi) е почти ненадмината. Основата, рамката и механизмите на печатащата глава са изработени от алуминий, което ги прави много леки. Компактният корпус и тъмният цвят правят принтера по-устойчив на замърсявания. Здравото метално шаси е издръжливо и осигурява достатъчно място  за 20.3 cm (8'') ролка с етикети.
С по-голямото разнообразие от приложения и опции за свързване, в сравнение със своя предшественик,  този принтер увеличава изключително много производителността.
По-лесно интегриране в мрежа: Етикетният принтер ZM400 предлага разширени възможности за работа в мрежа през USB 2.0, безопасна безжична 802.11b/g връзка или Zebranet 10/100 MBit принт сървър, правейки възможно едновременното използване на  паралелен порт и мрежово свързване.
Допълнителни опции за печат: Баркод принтерите от серията ZM се предлагат с резолюция на печат 200, 300 и 600dpi (с възможност за допълнителен ъпгрейд) и предлагат възможност за XML печат, както и лесно интегриране на RFID технологията.
Лесно приложение: оптимизираните принтери от серията ZM са лесни за ползване от потребителя. Термолентите и етикетите се сменят бързо, настройките се променят от LCD дисплея, който е с подсветка, а печатащите глави и валяците се поддържат  лесно.


ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ ПОРЪЧКА ОТ САЙТА.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: ZEBRA
  • Референтен номер: 1591
3507,60 лв.
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.