Категории
Количка
ВАЖНО!!! В момента актуализираме цените и затова може да попаднете на продукт с неактуална цена. Моля, да ни извините за неудобството!

Контролни панели DIGIPLEX EVO BUS System

Производител: PARADOX Референтен номер: 1332
8 зонови входа (16 с дублиране на зони) разширяеми до 192 чрез 4 жична комуникационна шина на алармени системи ParadoxПоддържа до 8 разделения на алармената системаПоддържа до 254 разширителни модулаПоддържа до 999 потребителски кодаПоддържа до 999 дистанционни управления (при RTX3)Памет за 2048 съб..
108,45 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: EVOHD
EVOHD е надежден контролен панел комбиниращ в себе си система за сигурност и контрол на достъп позната ни от EVO192 с мощен процесор, който да подържа подобрената функционалност на Paradox HD77. Новото поколение контролни панели Paradox осигурява бърза и по-надеждна връзка чрез VOIP линии при скорос..
137,30 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1334
TM70 Touch са клавиатури с чувствителен на допир екран за управление на алармени системи Paradox. TM70 ви предлага по-голям екран и дава възможност повече информация да се показва на него в сравнение с TM50.Клавиатурите TM70 Touch са съвместими с алармени системи Paradox Spectra и EVO, и включват по..
244,10 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1336
5-инчов (12.7cm) дисплей с ярки цветове и резолюция 480 × 272 pixelsТънък, елегантен дизайнИнтуитивен потребителски интерфейс с икони за лесно управление на алармени системи ParadoxКонтролира до 8 PGM изхода при безжични алармени системи Paradox Spectra SPВъзможност за обновяване на фърмуера на мяст..
217,35 лв.
Производител: PARADOX
Дайте възможността на крайния потребител да реши какъв да бъде цвета на клавиатурата му в зависимост от поводаДопълнителните лицеви панели могат да послужат и за замяна на счупени такиваДобавете цвят към вашата TM50 Touch – леко извадете сегашният лицев панел и поставете на място новият..
17,60 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1344
Чувствителни на допир клавиши с LED осветеностКомпактен дизайн с изчистени линииВизуализация на зоните в аларма при алармени системи Digiplex EVOВъзможност за качване/сваляне на системният и софтуер от инсталатора (чрез Babyware софтуер за управление на алармени системи Paradox)Възможност за обновяв..
181,45 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1345
Красив нов дизайнПодобрена ергономия при работаВизуализация на зоните в аларма при алармени системи Digiplex EVOОбновяване на фърмуера на място чрез CONV4USB и WinLoadЛесно програмиране на потребители и дистанционни управленияСъвместима с контролни панели EVO192 и EVO HD  за алармени системи Pa..
150,90 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1347
Патентована цифрова детекция на движение за алармени системи Paradox EVOПатентовано автоматично обработване на импулсните сигнали за работа с алармени системи Paradox EVOСофтуер, ползващ алгоритъма Digital SHIELD с възможност за настройване на чувствителносттаОбработване на подаваните сигнали към ал..
42,75 лв.
Производител: PARADOX Референтен номер: 1348
Цифрово двойно срещуположно засичане на движениеПреплитаща се геометрия на сензорите (Interlock Sensor Geometry)Патентована цифрова детекция на движение за алармени системиПатентовано автоматично обработване на импулсните сигнали за работа с алармени системиСофтуер, ползващ алгоритъма Digital SHIELD..
49,30 лв.
1 - 12 / общо 30